Krantenartikel over restauratie Watertoren


De watertoren in Bergen op Zoom wordt langzaam maar zeker in oude glorie hersteld. Meer dan een jaar stond de watertoren in de steigers maar deze kunnen nu worden verwijderd. De watertoren is gebouwd in 1899 en heeft een hoogte van 33,4 meter met een waterreservoir van 290 m³. Toen de toren in 1984 werd gesloten kon deze de stad nog maar tien minuten van water voorzien. Het duurde bijna 20 jaar voordat de toren een nieuwe bestemming kreeg. In 1995 werd het te koop aangeboden. Acht jaar hierna toonde de huidige eigenaar interesse en werd de toren gekocht. De toren zal worden verbouwd tot een woonhuis van zes verdiepingen. Kijk hier voor het ontwerp.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com