Nieuw project: Hotel Amsterdam


Maxim Winkelaar Architects is geselecteerd voor een grote renovatie met herbestemming naar een 4-plus sterren hotel in Amsterdam. Het hotel wordt gehuisvest in het voormalig Ontleedkundig laboratorium (1907-1909) gelegen aan de rand van het Oosterpark. Het gebouw is onderdeel van een ensemble van laat negentiende- en vroeg twintigste-eeuwse, semi-openbare gebouwen aan de Mauritskade die een fraaie bloemlezing van laat negentiende- en vroeg twintigste-eeuwse stijlontwikkelingen laten zien. Het gebouw is in een U-vormige bouwmassa gebouwd. Het plan bevat naast een grondige renovatie van het hoofdgebouw uit het ontwerpen en maken van 120 hotelkamers, het ontwerpen en bouwen van een glazen atrium door het overkappen van de binnenplaats en het maken van een ondergrondse parkeergarage.

Kijk hier voor meer informatie over dit project. Begin 2014 wordt het ontwerp gepresenteerd.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com