Publicatie Villa Zoetermeer


De grootschalige renovatie van de bestaande villa in Zoetermeer is gepubliceerd in het vakblad Renovatie Totaal. Onder het hoofdstuk Oud en Nieuw staat de metamorfose van de villa beschreven.

De bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa. Het originele woonhuis stond uit een hoofdvolume van 3 lagen met daartegen een schuine serre geplaatst van twee verdiepingen hoog. Er is een ontwerp gemaakt van in elkaar grijpende lijnen en volumes. De gevels zijn voorzien van strak stucwerk in combinatie met een houten gevelbekleding. Door de nieuwe toevoegingen is de woning vergroot met 75 m2. De overstekken die gemaakt zijn houden in de zomer de warmte van de zon tegen en in de winter, doordat de zon dan lager staat, komt er juist extra licht en warmte de woning binnen. Op het hoge dak van de woning zijn zonnepanelen geplaatst. Door de hoge borstwering zijn de zonnepanelen niet zichtbaar vanaf de straat. De uitgave van het blad Renovatie Totaal is een extra dik nummer dat ook op de Renovatie Beurs 2014 in Brabanthallen te ‘s Hertogenbosch wordt verspreid. De Renovatie Beurs is van 9 t/m 11 April.

Kijk hier voor meer informatie over het de Renovatie Beurs 2014.
Kijk hier voor meer informatie over het Vakblad Renovatie Totaal.
Kijk hier voor meer informatie en foto’s over de villa in Zoetermeer.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com