Nieuw project: Huis Oud-Zuid


Dit woonhuis is sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw grondig gerenoveerd en sindsdien is het interieur niet meer veranderd. Het woonhuis is gelegen in de Amsterdamse buurt Oud-Zuid nabij het Vondelpark.

Er is een nieuw ontwerp gemaakt dat tweeledig is. Enerzijds wordt de voorgevel volledig gerestaureerd, de gevel gereinigd en de originele knipvoegen worden weer teruggebracht. Anderzijds wordt het volledige interieur vernieuwd en komt er aan de achterzijde een uitbouw. Bestaande woonhuis heeft een oppervlakte van 200 m2 en met de uitbreiding komt er 12 m2 bij. Het bestaande tuinhuis in de achtertuin wordt gesloopt en opnieuw opgebouwd. In het souterrain wordt een grote woonkeuken gemaakt met kookeiland en bar. De keuken loopt door de tuin in zodat er een verbinding komt tussen binnen en buitenruimte. Op de bel etage worden de oorspronkelijke voor- en achterkamer weer teruggebracht. Tussen de voor- en achterkamer komen weer kasten met en suite deuren. Ook de plafonds worden weer voorzien van ornamenten uit eind 19e eeuw net als de schouw van de open haard. Op de eerste verdieping is de master bedroom met en suite badkamer met inloopkast. Vanuit de master bedroom kan men ook gebruik maken van de sauna.

Kijk hier voor meer informatie als impressies en plattegronden over dit project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com