Cluster Damrak in uitvoering


Het project aan de Damrak en Nieuwendijk in Amsterdam-centrum is in volle uitvoering. Het project bestaat uit twee fasen. Fase 1 van het project houdt in dat de voorgevels gelegen aan het Damrak worden gerenoveerd en de horeca op de begane grond wordt uitgebreid naar de eerste verdieping. De horeca krijgt een volledig nieuw interieur en concept. Gerefereerd wordt naar de historie. Tussen de twee gebouwen in zat van oudsher al een steeg. De steeg wordt benadrukt in het ontwerp en de nieuwe horeca genaamd ‘The Alley’. Fase 1 wordt in het voorjaar opgeleverd. Fase 2 bestaat dat er in de bovengelegen verdiepingen 7 short-stay woningen komen met in totaal 20 kamers in een boutique hotel stijl uitgevoerd. Fase 2 zal medio dit jaar worden afgerond. De uitvoering van het project gaat hand in hand met de uitvoering van het gemeentelijk Amsterdamse project De Rode Loper. Verwachte oplevering van het totale project is eind 2016.

Kijk hier voor meer informatie over het project.
Kijk hier voor meer informatie over project De Rode Loper.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com