Nieuw project: Grachtenhuis 3


Maxim Winkelaar Architects is geselecteerd voor het ontwerpen en verzorgen van een complete renovatie voor een grachtenpand in Amsterdam centrum nabij het Johnny Jordaanplein.

De woning betreft een voormalig studentenhuis verdeeld over drie verdieping. Het huis wordt grondig gerenoveerd. De balklagen worden aangepast zodat er grotere trappartijen in het huis kunnen worden gemaakt. Vanuit de woonkeuken komt een vide naar de woonkamer waardoor er maar liefst een plafond hoogte ontstaat van meer dan 5,5 meter. De woning krijgt in totaal drie slaapkamers. Ook wordt er een gastenverblijf met ensuite badkamer gerealiseerd. In het nieuwe plan komt ook een royaal dakterras op het dak met buitenkeuken.

Begin 2016 wordt er gestart met de uitvoering. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com