Publicatie SUPporter Magazine


Een duopublicatie in het SUPporter Magazine. De projecten Villa Zoetermeer en Villa Muiderberg zijn gepubliceerd in het decembernummer met thema “Renovatie en herbestemming”. Studievereniging SUPport is de grootste sectievereniging van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven en maakt zich sterk voor de vertegenwoordiging van de disciplines bouwtechniek en uitvoeringstechniek binnen de opleiding. Studievereniging SUPport heeft een eigen magazine, genaamd ‘SUPporter’. Dit magazine verschijnt drie keer per jaar. Door middel van deze artikelen worden de lezers op de hoogte gehouden van wat er zich in de uitvoerings- en bouwtechniekwereld allemaal afspeelt.

Kijk hier voor de december editie van SUPporter Magazine.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com