Nieuw project: Huis IJsselstein


Het woonhuis ligt aan een rustig landelijk weggetje gelegen aan de Hollandse IJssel aan de rand van IJsselstein. De woning is ontworpen en gebouwd in het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw door het bekende architectenduo Albers en Van Huut. De architecten waren vooral bekend om hun antroposofische en organische architectuur. Deze antroposofische stijl, met schuine kanten en wanden is dan ook kenmerkend voor de bouw van deze woning. Deze stijl komt met name voor bij de gevels, het interieur van de woning is echter gedateerd.

Er is een compleet nieuw interieurontwerp gemaakt. Zo worden de ruimtes van de split-level beter met elkaar te verbonden zodat er een eenheid ontstaat in het woongedeelte. De keuken heeft een andere plek in het huis gekregen en is geheel ontworpen. Er worden spannende zichtlijnen gecreëerd van de hal naar de woonkamer en van de keuken naar de voorkamer. Er wordt een gietvloer toegepast in combinatie met een licht eiken vloer. Op de verdieping komt een andere indeling. De master bedroom krijgt een en suite badkamer en inloopkast. De badkamer is geheel high end ontworpen. De tweede badkamer wordt vernieuwd en er worden speelse kamers gemaakt voor de kinderen.

Begin 2016 wordt er gestart met de uitvoering. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com