Voorbereiding Hotel Mauritskade


De bouwvoorbereidingen zijn gestart voor de transformatie naar luxe hotel van het gebouw gelegen aan de Mauritskade te Amsterdam. Het gebouw wordt van kapverdieping tot het souterrain zorgvuldig gestript en er zullen terreinwerkzaamheden worden uitgevoerd. Ondertussen zijn alle adviseurs druk bezig met het uitwerken en engineeren van het bouwplan.

Het gebouw bevindt zich aan de Mauritskade gelegen aan de rand van het Oosterpark te Amsterdam. Het project betreft een grote renovatie met herbestemming naar een luxe 4+ sterren hotel. Aan het bestaande gebouw komt een nieuw te bouwen vleugel met een ondergrondse parkeergarage. Het omliggende terrein wordt opnieuw ingedeeld en wordt onderdeel van het vernieuwde Oosterpark.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com