Grachtenhuis 4 bijna gereed


De grote renovatie van het ruime appartement aan de Prinsengracht te Amsterdam is bijna gereed. Het appartement is gelegen in een statig Rijksmonument bestaande uit drie verdiepingen met diverse fraaie elementen en hoge balken plafonds. Het gebouw heeft nog oorspronkelijke elementen vanuit de 17e en 18e eeuw.

Het bestaande appartement is volledig gestript en er is een nieuwe indeling gemaakt. De woning is volledig high end afgewerkt. Naast de mooie boomloze eiken trappen, eiken visgraatvloeren, stalen puien en marmeren badkamers is de Italiaanse Boffi keuken met een gashaard op het aanrechtblad zeer spectaculair! De oplevering is eind dit jaar gepland.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com