Uitvoering appartmenten vordert


De grootschalige renovatie van het grachtenpand in Amsterdam vordert. Het project betreft een transformatie van kantoorgebouw naar vijf luxe afgewerkte high end appartementen in het centrum van Amsterdam.

In augustus vorig jaar zijn de werkzaamheden gestart. Nadat de sloopwerkzaamheden gereed waren heeft de aannemer al het nieuwe staalwerk aangebracht voor extra versteviging en ten behoeve van de nieuwe dakopbouw. De gehele achtergevel is verwijderd en heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe moderne aluminium vliesgevel. Deze nieuwe gevel is nu gedeeltelijk geplaatst. Het dak is compleet vernieuwd en de indelingen van de appartementen beginnen zichtbaar te worden. Oplevering van het project is gepland medio juli 2017.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com