Huis IJsselstein gereed


De interne verbouwing va het woonhuis in IJsselstein is gereed. Het woonhuis ligt aan een rustig landelijk weggetje gelegen aan de Hollandse IJssel aan de rand van IJsselstein. De woning is ontworpen en gebouwd in het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw door het bekende architectenduo Albers en Van Huut. De architecten waren vooral bekend om hun antroposofische en organische architectuur. Deze antroposofische stijl, met schuine kanten en wanden is dan ook kenmerkend voor de bouw van deze woning.

Er is een plan gemaakt om de split-level ruimtes beter met elkaar te verbinden zodat er een eenheid ontstaat in het woongedeelte. De keuken heeft een andere plek in het huis gekregen en is geheel op maat ontworpen. Er zijn spannende zichtlijnen gecreëerd van de hal naar de woonkamer en van de keuken naar de voorkamer.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com