Nieuw project: Villa Aruba


Op een nieuwbouwkavel in Palm Beach (Noord) Aruba (Caraïbische eilanden) is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. De bouwkavel is ongeveer 1100 m2 groot en ligt in een villawijk nabij het strand.

De particuliere opdrachtgever wilde graag een bungalow waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Tevens was de wens om een gastenverblijf te hebben dat apart toegankelijk is. Wij hebben een ontwerp gemaakt met een patio aan de achterzijde van de woning. Deze patio is beschut tegen de zon en besloten van de openbare weg die aan de voorzijde van de woning loopt. In het hart van de patio is een zwembad met rondom veranda’s. De villa is 300 m2 groot en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer en walk in closet. Het gastenverblijf is 50 m2 groot en heeft een eigen slaapkamer met ensuite badkamer en walk in closet.

Kijk hier voor meer informatie over het project. Oplevering eind 2018.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com