Omgevingsvergunning verleend


De Omgevingsvergunning is verleend voor de verbouwing van het woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid. De woning is gebouwd rond 1920 en is gelegen in de J.J. Viottastraat. De straat is vernoemd naar een Nederlandse art en musicus J.J. Viotta (1814-1859).

Naast een grondige renovatie is een plan gemaakt om een gedeelte van het souterrain bij de bel etage te trekken. Er is een nieuwe trappartij met vide gecreëerd dat ook direct toegang geeft tot de tuin. De bijgetrokken ruimte in het souterrain wordt een bioscoop / lounge kamer. De bel etage heeft aan de voorzijde de zitkamer met haard en achter de nieuwe ensuite kast de eetkamer. Er wordt een muurdoorbraak gemaakt om de keuken en eetkamer met elkaar te verbinden. De woning wordt volledig high end afgewerkt.

De oplevering is begin 2018 gepland. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com