Appartement Prinsengracht gereed


De interne verbouwing van het ruime appartement gelegen aan de Prinsengracht te Amsterdam is gereed.

Het appartement is gelegen in een statig Rijksmonument bestaande uit drie verdiepingen met diverse fraaie elementen en hoge balken plafonds. Het gebouw heeft nog oorspronkelijke elementen vanuit de 17e en 18e eeuw. Het bestaande appartement is volledig gestript en de indeling is aangepast. Een complexe opgave was dat het gebouw ongelijk verzakt was, het verschil tussen de voorzijde en achterzijde van het appartement bedraagt maar liefst 19 cm!

Op de eerste verdieping is een ruime woonkeuken met gashaard en stalen dubbele deuren. Op de tweede verdieping is de woonkamer met aparte gastenkamer en badkamer. In de kapverdieping is de master bedroom met en-suite badkamer en walk-in-closet. Tevens heeft het appartement een ruim dakterras. De badkamers zijn uitgevoerd in een combinatie van carrara marmer en emperador marmer. De keuken is van het Italiaanse merk Boffi in combinatie met Gaggenau apparatuur. Op het aanrechtblad is een DRU gashaard geplaatst.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com