Bouw villa Aruba vordert


De bouw van de moderne nieuwbouwvilla op het eiland Aruba is volop van start gegaan. Nadat de vergunningen zijn verleend is de uitvoering meteen begonnen.

De bouwkavel is ongeveer 1100 m2 groot en ligt in een villawijk nabij het strand. De villa is 300 m2 groot en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer en walk in closet. Het gastenverblijf is 50 m2 groot en heeft een eigen slaapkamer met ensuite badkamer en walk in closet. De woning heeft een grote buitenkeuken in de veranda gekregen dat ook buitenom bereikbaar is. Rondom de woning zijn dakoverstekken gecreëerd die zowel functioneel als esthetische functie hebben.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com