Bouw villa Aruba vordert


De bouw van de moderne nieuwbouwvilla op het eiland Aruba is volop van start gegaan. Nadat de vergunningen zijn verleend is de uitvoering meteen begonnen.

De bouwkavel is ongeveer 1100 m2 groot en ligt in een villawijk nabij het strand. De villa is 300 m2 groot en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer en walk in closet. Het gastenverblijf is 50 m2 groot en heeft een eigen slaapkamer met ensuite badkamer en walk in closet. De woning heeft een grote buitenkeuken in de veranda gekregen dat ook buitenom bereikbaar is. Rondom de woning zijn dakoverstekken gecreëerd die zowel functioneel als esthetische functie hebben.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com