Nieuw project: Huis Oud-Zuid 3


Het woonhuis is gelegen in de chique Amsterdamse buurt Oud-Zuid en gebouwd eind van de 19e eeuw door architecten J.L. Meester en W. Scheepens. Beide waren leerlingen van bekende architect P.J.H. Cuypers. Architect Pierre Cuypers voornaamste werken zijn het Rijksmuseum (1876-1885) en het Centraal Station (1881-1889) in Amsterdam. Cuypers was in eerste plaats architect van kerken. Zijn leerlingen Meester en Scheepens hebben naast woonhuizen ook kerkgebouwen ontworpen. Het woonhuis in de ‘dirigentenbuurt’ van Amsterdam bevat nog enkele originele kenmerken, met name de karakteristieke voorgevel. Het woonhuis was echter al meerdere keren verbouwd en zijn er geen waardevolle historische elementen in interieur bewaard gebleven.

De woning bestaat uit drie lagen. Waarbij wij in het nieuwe plan een volledige nieuwe indeling hebben ontworpen. Naast een spectaculaire trappartij in het hart van het huis heeft de woning vier slaapkamers, drie badkamers, een gym en bioscoopruimte.

Binnenkort volgt meer informatie over dit project. Verwachte oplevering medio 2018.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com