Villa Vinkeveen 1 bijna gereed


De nieuwbouw woning aan de Vinkeveense plassen is bijna gereed. De meubelmakers en schilders zijn nog bezig met de laatste punten af te ronden van het interieur.

Deze vrijstaande villa is gelegen op een prachtig perceel direct aan het water. Het perceel is langgerekt, door de uiteinden van het zadeldak ‘uit te rekken’ wordt de lengte van het perceel benadrukt. De plint van de woning is uitgevoerd in metselwerk met daarboven stucwerk. De achterzijde van de woning heeft een veranda met balkons die mooi uitzicht bieden over de Vinkeveense plassen. Het dak wordt voorzien van donkergrijze leipanen.

De woning heeft een spectaculaire vide van 6,5 tot 12 meter hoogte in de entree hal. Het woongedeelte is zeer royaal met grote woonkeuken en living. Een dubbele doorkijk haard met aan één zijde glas fungeert als room divider. De eerste verdieping bestaat uit de master bedroom met ensuite inloopkast en badkamer. Op de verdieping erboven bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een badkamer.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com