Nieuw project: Villa’s aan het water


Wij zijn geselecteerd om vier woningen te ontwerpen gelegen aan het water Wijde Blik nabij Loosdrecht. De moderne bungalow woningen zijn geheel uit houtskeletbouw opgetrokken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkelaar. Zo hebben wij de woningen passief ontworpen en de thermische schil optimaal geïsoleerd. Ook wordt er een sedumdak met zonnepanelen toegepast in combinatie met een lucht/water warmtepomp.

De woningen zijn 120 m2 groot en hebben een flexibele plattegrond. Er is de keuze om twee slaapkamers of drie slaapkamers te realiseren. De woningen hebben een veranda liggend aan het water. De dakoverstekken zorgen ervoor dat in de zomer de glazen wand niet te veel opwarmt. Om de warmtehuishouding en privacy te optimaliseren zijn er houten beweegbare screens toegepast.

De grondwerkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan. Verwachte oplevering begin 2019.
Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com