Villa Rotterdam 2 in uitvoering


De moderne nieuwbouwwoning in Rotterdam is in volle uitvoering. Het casco gedeelte is bijna gereed en de aannemer zal starten met het aanbrengen van de dakranden en overstekken die straks overlopen in de carport.

De kavel is gelegen in de Waterwijk en zijn per twee geclusterd op een eiland grenzend aan drie zijden aan het water. De kavel is toegankelijk via een gemeenschappelijke brug en een gedeelte gezamenlijk erf. Een van de uitgangspunten is dat de woning duurzame features moet krijgen omdat er geen gasaansluiting wordt aangelegd. Het ontwerp is qua functie indeling en oriëntatie op maat gemaakt op de kavel. In het ontwerp is rekening gehouden met bezonning en hoeveelheid daglichtlichttoetreding, dit in alle jaargetijden en urentijdstippen van de dag.

Verwachte oplevering juli 2018. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com