Omgevingsvergunning verleend


De complexe Omgevingsvergunning is verleend voor de renovatie en herbestemming van een oude bakkerij in het centrum van Muiderberg.

Bijna 100 jaar heeft deze dienst gedaan als bakkerij. De bakkerswinkel met woonhuis stamt uit de jaren ’20 van de vorige eeuw. In de jaren ’70 is de bakkerij achter de bakkerswinkel vernieuwd. Het gehele complex bestaat uit twee individuele gebouwen die op de begane grond met elkaar zijn verbonden. De gevel van de oude bakkerij op het binnenterrein wordt ingepakt met horizontale houten delen van wisselende grootte. Het gebouw past zich daarmee aan in de groene omliggende setting van tuinen. De platte daken worden voorzien van sedum.

Verwachte oplevering begin 2019. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com