Nieuw project: Villa Kortenhoef 1


Gelegen op een werkelijk prachtig perceel grenzend aan een natuurgebied en water wordt deze nieuwe vrijstaande woonhuis gerealiseerd. Op het perceel staat een bestaand woonhuis dat wordt gesloopt. Wij hebben een nieuw plan gemaakt voor een nieuwbouw woning in een landelijk moderne uitstraling.

Vanuit het bestemmingsplan is het mogelijk om een groter volume te plaatsen op dit perceel. De villa bestaat uit een hoofdvolume en een bijgebouw dat samen bijna 1100 m3 is. De woning krijgt vier slaapkamers, 3 badkamers, bioscoopkamer en gym. Ook wordt er een buitenzwembad gerealiseerd. Zowel het hoofdvolume als bijgebouw wordt het dak bedekt met riet.

Verwachte oplevering medio 2019. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com