Start bouw Villa Vinkeveen 2


Een mooi moment vandaag! De eerste paal wordt geslagen op het mooie perceel gelegen in de nieuwbouwwijk in Vinkeveld.

Het bijzondere hoekperceel is omringd door water en heeft een eigen toegangsbrug. Wij hebben het ontwerp gemaakt voor een moderne vrijstaande woning met een grote ‘jaren 30’ knipoog. De voorzijde van de woning suggereert een typische jaren ’30 woning, echter het glazen hoekraam geeft al aan dat deze woning een eigentijdse woning is. Typische jaren ’30 kenmerken zoals dakoverstekken en hoog opgetrokken metselwerk met daarboven stucwerk is toegepast. Tussen het metselwerk en stucwerk komt een natuurstenen band. Een gemetselde schoorsteen met natuurstenen afdekplaat geeft extra karakter aan deze architectuurstijl. De woning is aan de achterzijde zo transparant mogelijk gemaakt door een grote vide te maken over twee bouwlagen. Een grote glaspartij met prachtig uitzicht geeft de woning een moderne uitstraling. Door het dak van de berging door te trekken aan de achterzijde van de woning ontstaat er een veranda en benadrukt de horizontaliteit van de woning terwijl de verticale glaspartijen de verdiepingen met elkaar verbindt. De gemetselde schoorsteen heeft een tweeledige functie, namelijk een binnen- en buiten openhaard. De woning is gasloos waardoor de woning is voorzien van warmtepomp installatie.

Verwachte oplevering eind 2018. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com