Bouw Villa Aruba vordert


De bouw van de moderne nieuwbouwwoning op Aruba (Caraïben) vordert. De ruwbouw is bijna gereed en de afwerking kan gaan starten.

Op een nieuwbouwkavel in Palm Beach (Noord) is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. De particuliere opdrachtgever wilde graag een bungalow waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Tevens was de wens om een gastenverblijf te hebben dat apart toegankelijk is. Wij hebben een ontwerp gemaakt met een patio aan de achterzijde van de woning. Deze patio geeft beschutting tegen de zon en is besloten van de openbare weg aan de voorzijde van de woning. In het hart van de patio is een zwembad met rondom veranda’s.

Verwachte oplevering eind 2018. Kijk hier voor meer informatie over het project.

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com