Contact

locatie

Het kantoor van Maxim Winkelaar Architects is gelegen in het centrum van Amsterdam nabij het Centraal Station. Om volledige aandacht te geven aan onze projecten en opdrachtgevers zijn wij vaak onderweg. Wij maken afspraken voor besprekingen zowel overdag als in de avonduren. Bezoek van ons kantoor is daarom alleen mogelijk op afspraak. U kunt altijd telefonisch contact opnemen of u kunt ons een email met uw gegevens sturen, dan bellen wij u terug.

Maxim Winkelaar Architects is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur.

neem contact op

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Vriendelijk verzoeken wij u uw naam en e-mailadres in te vullen en uw vraag/bericht duidelijk te omschrijven. U mag er vanuit gaan dat wij binnen één werkdag reageren.

adres

Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Nederland

Telefoon kantoor
+31 (0)20 776 23 15

Contact & informatie
mail(at)maximwinkelaar.com

Pers & administratie
office(at)maximwinkelaar.com

KvK Amsterdam 691.06.843
BTW NL8577.37.594.B01

SBA geregistreerd Architect
Lid Architectenweb


Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com