Grachtenhuis Amsterdam 3

Complete renovatie van een voormalig studenthuis in het centrum van Amsterdam. Er is een vide in de keuken naar de woonkamer gemaakt.

Het voormalige en uitgewoonde studentenhuis is getransformeerd tot een prachtig ruim woonhuis in het centrum van Amsterdam. Het woonhuis is gelegen in de Jordaan nabij het Johnny Jordaanplein aan de Elandsgracht.

Het pand bestaat uit vier bouwlagen waarbij de begane grond vloer een horeca bestemming heeft. De woning zelf bestaat uit drie woonlagen. De woning moest volledig gestript worden en ook is het casco hersteld. Bestaande balklagen zijn verzwaard, gevels zijn gerenoveerd en het dak is vernieuwd. De woning heeft een spectaculaire vide gekregen die de woonkeuken en woonkamer met elkaar verbindt. Hierdoor is een vrije hoogte ontstaan van meer dan 5,5 meter! Naast de slaapkamers en badkamer op de bovenste verdieping is er ook een gastenverblijf met en-suite badkamer gecreëerd. Op het platte dak is een ruim dakterras gemaakt met buitenkeuken.

Jaar: 2015-2016.
Team: Maxim Winkelaar.
Aannemer: KHI Bouw.
Fotografie: Maxim Winkelaar Architects.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenhuis Amsterdam 2

Grondige renovatie en restauratie met funderingsherstel van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder


Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde zit een grote veranda met glazen dak.

Lees verder

Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Spa Wellness Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder


Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen wordt een nieuw opgetrokken vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Cluster Damrak Amsterdam

Een cluster van twee panden aan het Damrak en twee panden aan de Nieuwendijk in Amsterdam wordt grondig gerenoveerd en herbestemd.

Lees verder


Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com