Grachtenpand Amsterdam 4

Complete renovatie van een voormalig studenthuis in het centrum van Amsterdam. Er is een vide in de keuken naar de woonkamer gemaakt.

Het voormalige en uitgewoonde studentenhuis is getransformeerd tot een prachtig ruim woonhuis in het centrum van Amsterdam. Het woonhuis is gelegen in de Jordaan nabij het Johnny Jordaanplein aan de Elandsgracht.

Het pand bestaat uit vier bouwlagen waarbij de begane grond vloer een horeca bestemming heeft. De woning zelf bestaat uit drie woonlagen. De woning moest volledig gestript worden en ook is het casco hersteld. Bestaande balklagen zijn verzwaard, gevels zijn gerenoveerd en het dak is vernieuwd. De woning heeft een spectaculaire vide gekregen die de woonkeuken en woonkamer met elkaar verbindt. Hierdoor is een vrije hoogte ontstaan van meer dan 5,5 meter! Naast de slaapkamers en badkamer op de bovenste verdieping is er ook een gastenverblijf met en-suite badkamer gecreëerd. Op het platte dak is een ruim dakterras gemaakt met buitenkeuken.

Jaar: 2015-2016.
Team: Maxim Winkelaar Architects.
Aannemer: KHI Bouw.
Fotografie: Maxim Winkelaar Architects.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenpand Amsterdam 3

Grondige renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde is een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is een nieuwe vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder


Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder

Huis Amstelveen

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Vier watervilla’s Kortenhoef

Op een geweldige locatie gelegen aan het water de Wijde Blik nabij Loosdrecht worden vier eigentijdse waterwoningen gerealiseerd.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com