Huis Amstelveen 3

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen met uitbouw en groot daklicht. De keuken en werkplek zijn op speelse wijze samengevoegd.

Verbouwing woonhuis met aanbouw
Voor een woonhuis in Amstelveen is het interieur van de woonkamer en de vergunningsvrije uitbouw ontworpen. De woonkamer heeft een nieuwe indeling gekregen en er is een groot daklicht geplaatst op het dak van de uitbouw. Het daklicht is precies boven de eettafel gesitueerd zodat er veel natuurlijk licht de woning binnenkomt. De huidige keuken is verlengd met bovenkasten. Onder deze bovenkasten is een werkplek gekomen. De keuken en de werkplek gaan in elkaar over en er ontstaat een ‘Z-vorm’. De uitbouw heeft aan de achterkant over de gehele breedte een houten glazen pui met openslaande deuren naar de tuin.

Jaar: 2012-2013.
Team: Maxim Winkelaar en Quintin Tonnard.
Fotografie: Ursula Kemp.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenhuis Amsterdam 2

Grondige renovatie en restauratie met funderingsherstel van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Huis Amsterdam Oud-Zuid

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder


Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde zit een grote veranda met glazen dak.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Villa Langeraar

Voor een bestaande villa gelegen op een ruime perceel grenzend aan de Langeraarse plassen hebben wij een compleet renovatie ontwerp gemaakt.

Lees verder

Huis Amstelveen 3

Verbouwing van een woonhuis in Amstelveen met uitbouw en groot daklicht. De keuken en werkplek zijn op speelse wijze samengevoegd.

Lees verder

Grachtenhuis Amsterdam 4

Voor een ruim appartement aan de Prinsengracht in Amsterdam is een renovatieplan met high end interieurontwerp gemaakt.

Lees verder


Vijf appartementen Amsterdam

Renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com