Huis Amsterdam Oud-Zuid 2

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd woonhuis naar een high end woning in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Renovatie woonhuis
Het woonhuis is gelegen in de chique Amsterdamse buurt Oud-Zuid. De woning is gebouwd rond 1920 en is gelegen in de J.J. Viottastraat. De straat is vernoemd naar een Nederlandse art en musicus J.J. Viotta (1814-1859). Het interieur van de woning is gedateerd.

Naast een grondige renovatie is een plan gemaakt om een gedeelte van het souterrain bij de bel etage te trekken. Er is een nieuwe trappartij met vide gecreëerd dat ook direct toegang geeft tot de tuin. De bijgetrokken ruimte in het souterrain wordt een bioscoop / lounge kamer. De bel etage heeft aan de voorzijde de zitkamer met haard en achter de nieuwe ensuite kast de eetkamer. Er wordt een muurdoorbraak gemaakt om de keuken en eetkamer met elkaar te verbinden. Er worden diverse stalen puien toegepast en de woning krijgt eiken visgraatvloeren. Ook alle kasten worden volledig ontworpen en op maat gemaakt. De woning wordt volledig high end afgewerkt.

Jaar: 2017-2018.
Team: Maxim Winkelaar Architects, Bouwtechnisch adviesburo Mulders en Luykx Bouwmanagement.
Aannemer: Veldwijk Aannemers.
Verwachte oplevering midden 2018.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Vijf appartementen Amsterdam

Grondige renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde is een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is een nieuwe vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder


Spa Wellness Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Vier watervilla’s Kortenhoef

Op een geweldige locatie gelegen aan het water de Wijde Blik nabij Loosdrecht worden vier eigentijdse waterwoningen gerealiseerd.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com