Interieurontwerp kantoor

Er is een interieurontwerp gemaakt met nieuw concept voor de nieuwe kantoorruimte van GreyPossible in de Amsterdamse Houthavens.

Er is een interieurontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorruimte van GreyPossible in de Amsterdamse Houthavens. Er is een bijzonder concept bedacht voor het interieur waarbij de werknemers zelf ook een steentje bijdragen voor de uitstraling van hun eigen kantoor. Alle functies komen op de begane grond verdieping waardoor er één overzichtelijke werkruimte ontstaat.

Concept
De begane grond is 800 m2 groot en heeft twee ingangen. Eén entree aan de straatzijde (linkerkant van het gebouw) en een entree via de parkeergarage (rechterkant van het gebouw). Aan de straatzijde zijn alle zakelijke en administratieve functies (gele kleur in plattegrond) en wordt daarmee de ‘formele’ kant van het gebouw genoemd. In de rechterzijde van het gebouw worden alle creatieven en technische functies (oranje en blauwe kleur in plattegrond) ondergebracht en daarmee de ‘informele’ kant van het gebouw genoemd. In het hart van het gebouw zit het management team en twee formele en 3 informele vergaderunits. De overgangsfase van formeel naar informeel wordt vertaald naar een kantoorlandschap (groene kleur in de plattegrond). De drie informele vergaderunits zijn willekeurige huisjes geplaatst in dit landschap. Het huisje kan ingericht worden in verschillende stijlen zoals een ‘woonkamersfeer’ om te relaxen of een picnictafel voor overleg of leeg gelaten ten behoeve van presentaties. De groene zone is ook de gemeenschappelijke zone, hierin zit ook de kantine met bar bij inbegrepen. De achterwand bij de kantine wordt uitgevoerd in een moswand.

Zelf inrichten
De creatieve werknemers krijgen elk een waardebon waarmee ze zelf hun werkplek kunnen inrichten. Ze kunnen zelf een hanglamp uitzoeken, vloerkleed en hun kleur en/of behang bepalen in hun werkplek.

Jaar: 2013-2014.
Team: Maxim Winkelaar en uitvoering ism. Gallo Projectmanagement.

Gerelateerde Projecten
Winkel Kalverstraat

Voor het kledingmerk every.day.counts is een ontwerp gemaakt om een bestaande winkelruimte volledig te verbouwen en te re-stylen.

Lees verder

Watergaten woningen

Het prijswinnende concept Watergaten® is een nieuw woonconcept voor op water. Deze drijvende woningen kunnen overal gebouwd worden.

Lees verder

Interieurontwerp kantoor

Er is een interieurontwerp gemaakt met nieuw concept voor de nieuwe kantoorruimte van GreyPossible in de Amsterdamse Houthavens.

Lees verder


Drijvend complex de WoonARC

Stedenbouwkundig ontwerp voor de infrastructuur van een pier ten behoeve van drijvende woningen.

Lees verder

Renovatie watertoren

Grondige renovatie en restauratie van de watertoren in Bergen op Zoom. De watertoren heeft een woonhuis als bestemming gekregen.

Lees verder

Dynamisch amfibisch wonen

Dynamisch amfibisch wonen is een onderzoek naar bouwen in uiterwaarden overstromingsgebieden.

Lees verder


Duurzaam drijvende woning

Deze moderne futuristische woonboot Collect 2 Give is een vooruitstrevende duurzame zelfvoorzienende drijvende woning.

Lees verder

Appartementen Purmerend

Nieuwbouw ontwerp voor acht zorgwoningen en met een paramedische praktijkruimte op de begane grond te Purmerend.

Lees verder

Moderne woonarken

Op het prijswinnende concept Watergaten® is veel variatie mogelijk. Wij hebben een onderzoek gedaan naar verschillende watervilla varianten.

Lees verder


Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com