Penthouse Amsterdam

Luxe verbouwing van een penthouse gelegen in het centrum van Amsterdam aan de grachtengordel nabij het Rembrandtplein.

Appartement aan de gracht
Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de grachtengordel nabij het Rembrandtplein. Voorheen was er een kantoorruimte in gevestigd dat volledig getransformeerd is tot een luxe penthouse appartement.

Om de woning de maximale aantal vierkante meter oppervlak te geven hebben we de zoldervloer 20 cm laten zakken. Er is een totaal nieuwe staalconstructie geplaatst en de kap is volledig vernieuwd. Het appartement is 110 m2 groot en bevat drie slaapkamers. Een groot daktteras van 35 m2 is grenzend aan de keuken. In de hoge kastenwand van de keuken is een privé lift weggewerkt.

De achtergevel is vernieuwd naar een zwart aluminium vliesgevel da loopt van vloer tot plafond waardoor er panoramisch uitzicht is op de stad Amsterdam. In het midden van de woning is een vide gemaakt met een open eiken trap. Alle onderdelen in de woning is maatwerk en ontworpen.

Jaar: 2015-2017.
Team: Maxim Winkelaar Architects, Brouwer & Kok constructeurs.
Aannemer: P.A. van Miltenburg & Zn., Van Essen Interieurs & Keukens, SD Interieurbouw.
Fotografie: Maxim Winkelaar Architects.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenhuis Amsterdam 2

Grondige renovatie en restauratie met funderingsherstel van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder


Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde zit een grote veranda met glazen dak.

Lees verder

Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Spa Wellness Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder


Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen wordt een nieuw opgetrokken vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Cluster Damrak Amsterdam

Een cluster van twee panden aan het Damrak en twee panden aan de Nieuwendijk in Amsterdam wordt grondig gerenoveerd en herbestemd.

Lees verder


Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com