Villa Aruba

Op een nieuwbouwkavel in Palm Beach (Noord) Aruba is een ontwerp gemaakt voor een modern vrijstaand woonhuis gelegen nabij het strand.

Nieuwbouw villa
Op een nieuwbouwkavel in Palm Beach (Noord) Aruba is een ontwerp gemaakt voor een vrijstaand woonhuis. Aruba is een eiland gelegen in de Caraïben. De bouwkavel is ongeveer 1100 m2 groot en ligt in een villawijk nabij het strand.

Concept
De particuliere opdrachtgever wilde graag een bungalow waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Tevens was de wens om een gastenverblijf te hebben dat apart toegankelijk is. Wij hebben een ontwerp gemaakt met een patio aan de achterzijde van de woning. Deze patio is beschut tegen de zon en besloten van de openbare weg aan de voorzijde van de woning. In het hart van de patio is een zwembad met rondom veranda’s. Het U-vormige volume heeft aan de linkerzijde direct toegang gekregen naar de gastenverblijf. Het U-vormige volume hebben wij qua functie indeling opgedeeld in twee delen; 1 – actieve zijde en 2 – passieve zijde. De passieve zijde bevatten alle functies als de slaapkamers, badkamers en garage. De actieve zijde bevat de woonkamer, study, woonkeuken, buitenkeuken en veranda’s. Tussen de passieve zijde en de actieve zijde is de entree gecreëerd dat door middel van een corridor direct toegang biedt tot de patio. Door de corridor kan ook gemakkelijk geventileerd worden voor als het te warm wordt in de patio. Bij het midden gedeelte van de woning hebben we het dak verhoogd om meer daglicht in de woonkamer te krijgen.

Ontwerp
De villa is 300 m2 groot en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer en walk in closet. Het gastenverblijf is 50 m2 groot en heeft een eigen slaapkamer met ensuite badkamer en walk in closet. De woning heeft een grote buitenkeuken in de veranda gekregen dat ook buitenom bereikbaar is. Rondom de woning zijn dakoverstekken gecreëerd die zowel functioneel als esthetische functie hebben. De gevels worden uitgevoerd in vlak stucwerk die in twee verschillende tinten worden geschilderd. Bij de voorgevel wordt een combinatie van stucwerk met lange horizontale houtlook tegels toegepast.

Verwachte oplevering 2018.
Team: Maxim Winkelaar Architects en HJC Engineering Company Aruba.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Vijf appartementen Amsterdam

Grondige renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde is een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is een nieuwe vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder


Spa Wellness Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Vier watervilla’s Kortenhoef

Op een geweldige locatie gelegen aan het water de Wijde Blik nabij Loosdrecht worden vier eigentijdse waterwoningen gerealiseerd.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com