Villa Muiderberg 4

Voor een vrijstaande woning gebouwd in 1969 hebben wij een compleet renovatieplan gemaakt en een moderne aanbouw ontworpen.

Renovatie Woonhuis
Voor een vrijstaande woning in Muiderberg hebben wij een renovatieplan gemaakt. De woning is gebouwd eind jaren ’60 van de vorige eeuw en is, destijds, specifiek ontworpen voor de toenmalige bewoners. De woning heeft lang geen onderhoud gehad en is zowel van het interieur als exterieur gedateerd. De woning wordt volledig opnieuw geïsoleerd en er worden voorzieningen getroffen voor het toepassen van zonnepanelen. Ook wordt er een warmte pomp toegepast met WTW (warmte-terug-winnning) systeem.

Ontwerp
Voor de nieuwe eigenaar hebben wij een renovatieplan gemaakt waarbij de woning volledig gemoderniseerd wordt. Naast een grondige renovatie, een nieuwe indeling en het plaatsen van dakkapellen komt er ook een aanbouw. De moderne aanbouw wordt opgetrokken uit houtskeletbouw. De aanbouw bevat een moderne woonkeuken met direct toegang naar terras en tuin. Op de begane grond komt een aparte game room en studie en op de verdieping komen drie slaapkamers, twee badkamers en een walk-in-closet. Het ontwerp bevat spannende zichtlijnen waarbij men continu uitzicht heeft op de grote omliggende tuin.

Jaar: 2014-2015.
Team: Maxim Winkelaar.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenhuis Amsterdam 2

Grondige renovatie en restauratie met funderingsherstel van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder


Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde zit een grote veranda met glazen dak.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen wordt een nieuw opgetrokken vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder


Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder

Vijf appartementen Amsterdam

Renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Langeraar

Voor een bestaande villa gelegen op een ruime perceel grenzend aan de Langeraarse plassen hebben wij een compleet renovatie ontwerp gemaakt.

Lees verder


Villa Abcoude

Deze vrijstaande villa is ontworpen op een vrije kavel van de nieuwbouwlocatie Land van Winkel.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com