Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Keuken en interieurontwerp
Voor dit vrijstaande woonhuis gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw is een nieuw ontwerp gemaakt voor de keuken en bijkeuken. Dit ontwerp is tot in detail uitgewerkt. Het bijna 8 meter lange aanrechtblad is gemaakt van beton en is op locatie (in het werk) gestort en gepolijst. De kasten zijn gemaakt van licht eiken. Het aanrechtblad gaat over naar een bargedeelte. Bij het bargedeelte zit plaatselijk in het betonnen aanrecht een electrische vloerverwarming, op deze manier is de ‘kou eraf’ als men aan de bar zit. Boven het bargedeelte is het dak plaatselijk verhoogd met daarin ramen rondom aangebracht. Door deze ramen komt een mooie natuurlijke lichtinval in het eetgedeelte. Naast de modernste keukenapparatuur is er ook gebruik gemaakt van pitt cooking.

Jaar: 2009-2010.
Team: Maxim Winkelaar en Bob Ronday.
Fotografie: Chiel de Nooyer.

Gerelateerde Projecten
Grachtenhuis Amsterdam 2

Grondige renovatie en restauratie met funderingsherstel van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde zit een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen wordt een nieuw opgetrokken vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder


Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder

Villa Langeraar

Voor een bestaande villa gelegen op een ruime perceel grenzend aan de Langeraarse plassen hebben wij een compleet renovatie ontwerp gemaakt.

Lees verder

Villa Abcoude

Deze vrijstaande villa is ontworpen op een vrije kavel van de nieuwbouwlocatie Land van Winkel.

Lees verder


Grachtenhuis Amsterdam 4

Verbouwing met interieurontwerp voor een ruim appartement aan de Prinsengracht in Amsterdam.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Vacatures en stageplekken
Momenteel zijn er geen vacatures of stageplekken meer beschikbaar. Ons team is compleet. We ontvangen dagelijks open sollicitaties en kunnen daarom niet persoonlijk op alle sollicitaties reageren.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com