Villa Vinkeveen 3

Interieurontwerp voor een zeer ruim en luxe landhuis aan de Vinkeveense Plassen, de woning heeft een binnen- en buiten zwembad.

Interieurontwerp voor nieuwbouw villa
Op een ruim perceel van 5000 m2 aan de Vinkeveense Plassen ligt deze nieuw gerealiseerde woning. De woning bestaat uit drie verschillende volumes en een apart botenhuis. Maxim Winkelaar Architects verzorgt het interieurontwerp. De woning bevat een kantoorruimte, een gym met wellness, grote woonkeuken, 8 slaapkamers, 8 badkamers, een bioscoopkamer, geluidstudio, bar en een binnen- en buitenzwembad. Op de eerste verdieping van het achterste gedeelte is een grote woonkamer panoramisch uitkijkende over het water. Tevens is onder het huis een parkeergarage voor meerdere auto’s. De woning wordt volledig luxe high end afgewerkt.

Jaar: 2016-2018.
Team: Maxim Winkelaar Architects.
Visualisaties: Vybvisualization.
Verwachte oplevering eind 2018.
Aannemer: N. Pronk.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Vijf appartementen Amsterdam

Grondige renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde is een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Keuken Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is een nieuwe vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder


Spa Wellness Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder

Huis Amstelveen 1

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Vier watervilla’s Kortenhoef

Op een geweldige locatie gelegen aan het water de Wijde Blik nabij Loosdrecht worden vier eigentijdse waterwoningen gerealiseerd.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Sint Olofspoort 3
1012 AJ Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com