Villa Vinkeveen 3

Interieurontwerp voor een zeer ruim en luxe landhuis aan de Vinkeveense Plassen, de woning heeft een binnen- en buiten zwembad.

Locatie
Op een prachtig gelegen perceel van ruim 5000 m2 gelegen aan de Baambrugse zuwe in Vinkeveen ligt deze nieuw gerealiseerde woning. Het perceel is zeer breed waardoor het met de lange zijde aan het water van de Vinkeveense plassen ligt. Het perceel is bereikbaar door middel van een eigen toegangsbrug.

Concept
Het casco van de woning was reeds gerealiseerd en wij zijn betrokken bij het interieurontwerp. De woning bestaat uit drie verschillende bouwmassa’s. Het ontwerp is enerzijds gebaseerd op symmetrie en anderzijds op zichtlijnen. Zichtlijnen zowel binnen de woning als op en naar het water toe. Er is een zogenaamd omgekeerd woonconcept toegepast. De woonkeuken hebben wij op de begane grond geplaatst met toegang tot het zwembad en de tuin. De zitkamer hebben wij op de eerste verdieping gepositioneerd zodat vanaf hier vrij uitzicht is over de Vinkeveense plassen met ondergaande zon in de avond. De woonkeuken en zitkamer is intern verbonden door een vide en zwevende glazen trap.

Interieur
Bij binnenkomst is er een vide gemaakt van 9 meter hoog met een elegante dubbele trappartij. De woning bevat onder andere een kantoorruimte, gym met wellness, binnen- en buitenzwembad, thuisbioscoop, barruimte met geluidstudio, 8 slaapkamers met 8 badkamers en inloopkasten. De woning is onderkelderd, waarin er een parkeergarage is voor meerdere auto’s. Aan de waterkant is het boothuis gecombineerd met een extra gastenverblijf. De woning wordt in zijn geheel zeer luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen en bovendien high-end installatietechnieken.

Jaar: 2016-2019.
Team: Maxim Winkelaar Architects, GlobalTech en Duyts Bouwconstructies.
Visualisaties: Vybvisualization.
Aannemer: Bouwbedrijf Nick Pronk.

Gerelateerde Projecten
Villa Zoetermeer

Deze bestaande woning heeft een grote metamorfose gekregen waarbij het uiterlijk compleet is veranderd naar een moderne villa.

Lees verder

Grachtenpand Amsterdam 3

Grondige renovatie en ontwerp voor vijf luxe appartementen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam.

Lees verder

Villa Bemmel

Moderne witte nieuwbouw villa met grote ramen dat als een sculptuur in het landschap staat. Aan de achterzijde is een grote veranda met glazen dak.

Lees verder


Huis Amsterdam Oud-Zuid 1

Volledige renovatie en interieurontwerp van een gedateerd 19e eeuws gebouw naar een high end luxe woonhuis in het chique Amsterdam Oud-Zuid.

Lees verder

Villa Naarden

Voor dit vrijstaande woonhuis is een nieuw ontwerp voor de keuken gemaakt. De keuken heeft een betonnen aanrechtblad en kasten van licht eiken.

Lees verder

Villa Vinkeveen 1

Op een prachtig gelegen perceel aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is een nieuwe vrijstaande woning gebouwd.

Lees verder


Villa Zeist

Voor in de kelderruimte van een vrijstaande woning in Zeist is een ontwerp gemaakt voor een thuis spa wellness met zwembad en sauna.

Lees verder

Huis Amstelveen

Deze karakteristieke woning uit 1930 is compleet gerenoveerd. De woning heeft ook aan de achterzijde een uitbouw gekregen met een daklicht.

Lees verder

Huis Bussum

Complete verbouwing van een jaren '30 woning waarbij een grote vide op de zolder is gemaakt.

Lees verder


Vier watervilla’s Kortenhoef

Op een geweldige locatie gelegen aan het water de Wijde Blik nabij Loosdrecht worden vier eigentijdse waterwoningen gerealiseerd.

Lees verder

Recent nieuws
Linked-In
Wij hechten veel waarde aan een goed netwerk van zowel particulieren als professionals. Voeg Maxim Winkelaar eenvoudig toe in uw netwerk via zijn Linked-In profiel.
Ons team versterken?
Wil je in een inspirerende kleinschalige werkomgeving werken en je bezig houden met hoogwaardig afgewerkte projecten? Kijk dan naar onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Maxim Winkelaar Architects B.V.
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 776 23 15
www.maximwinkelaar.com mail(at)maximwinkelaar.com